De voordelen van adverteren op Marktplaats

Adverteren op Marktplaats

Iedere Nederlander kent de website marktplaats.nl wel. Het platform wordt veel gebruikt door particulieren om er hun spullen aan te bieden die ze niet meer gebruiken. Echter is Marktplaats ook zeer geschikt voor bedrijven en ondernemers. U heeft namelijk de mogelijkheid om op de website te adverteren. Wanneer je wilt adverteren via Marktplaats, dan zult u gebruik moeten maken van Admarkt. Dit is het advertentieplatform van Marktplaats zelf. Het adverteren via Marktplaats heeft een aantal voordelen waar we graag dieper op ingaan. Zo weet u precies wat het adverteren op dit platform u precies kan opleveren.

Een hoger conversie optimalisatie

Een van de voordelen van Marktplaats, is dat vooral mensen die daadwerkelijk iets willen gaan kopen de website gebruiken. Wanneer u gebruik maakt van de juiste zoekwoorden, zal de advertentie dus bekeken worden door potentiële klanten die waarschijnlijk een aankoop willen doen. In de advertentie krijgt u de mogelijkheid om een link naar uw website te plaatsen. Op Marktplaats kunt u uw producten eenvoudig in een geschikte categorie plaatsen. Hierdoor wordt uw advertentie vooral door mensen bekeken die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Uw website krijgt dus een hoger conversie optimalisatie omdat u vooral koopgerichte bezoekers krijgt via Marktplaats.

Het bij iedereen wel bekende logo van Marktplaats.

Een groot publiek

Wanneer u op marktplaats adverteert, heeft u direct een groot publiek. Uw advertentie komt direct bovenaan de pagina te staan bij een gerelateerd zoekwoord. Marktplaats wordt maandelijks door zo een 8 miljoen mensen bezocht. Ondanks dat Marktplaats veel gebruikt wordt voor het verkopen van tweedehands spullen, zoekt 40% van de mensen naar nieuwe spullen. Marktplaats is dus een zeer aantrekkelijke plek om te adverteren. Op Marktplaats betaalt u per klik, ook dit is natuurlijk een groot voordeel.

Flexibel en overzichtelijk adverteren

Het adverteren via Admarkt is vrij eenvoudig. U kiest een budget en krijgt direct te zien op welke pagina’s de advertentie te zien zal zijn.  Ook krijgt u te zien hoe vaak de advertentie bekeken kan worden. Wanneer u het budget of de advertentie later nog wilt aanpassen, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Dat het adverteren via Admarkt zo flexibel en overzichtelijk is, is natuurlijk zeer fijn.

Het adverteren via Marktplaats is absoluut aan te raden. Wilt u graag optimaal gebruik kunnen maken van Admarkt? Dan kunt u het adverteren via Marktplaats ook aan ons uitbesteden. Bij Webshuttle hebben we veel ervaring met het adverteren op Marktplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *