Online marketing.

“Een kleinere groep bezoekers die uiteindelijk converteren of leads vormen zijn meer waard dan een grote groep bezoekers waar u niks aan verdient. Een online marketing bureau die écht weten wat ze doen. Tot uw dienst!”

Relevante bezoekers met online marketing

Online marketing is dé manier om online klanten te werven. U kunt duizenden bezoekers per maand op uw website of webshop hebben en toch niks verkopen. Hoe dit komt? Héél simpel. Uw online aanwezigheid is niet voldoende toegespitst op de juiste doelgroep. Webshuttle zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk relevante bezoekers naar u toe komen. Een kleinere groep bezoekers die uiteindelijk converteren of leads vormen zijn immers meer waard dan een grote groep bezoekers waar u niks aan verdient. Een online marketing bureau die écht weten wat ze doen. Tot uw dienst!

Hoe zorg ik dat die bezoekers klant worden?

Een onderdeel dat bij Webshuttle ook onder het stukje online marketing valt is de conversie optimalisatie. Deze naam legt eigenlijk al direct uit wat het inhoudt. Waarom staat die knop op die plek waar hij nu staat? Waar vullen klanten het contactformulier niet in? Allemaal vragen die worden behandeld met CRO van Webshuttle. Een mooie manier om die relevante bezoekers nog sneller om te zetten naar converterende klanten of leads.

Verschillende onderdelen binnen online marketing

Zoals eerder ook al even benoemd delen wij bij Webshuttle, als online marketing bureau, onze diensten in drie verschillende pilaren. Één van deze pilaren is het onderdeel online marketing. Om deze pilaar te vormen zijn hier een aantal diensten in opgenomen. Een aantal van deze diensten zijn;

Vaak vullen wij bovenstaande diensten ook nog aan met een stukje content marketing, of soms ook wel genoemd, content creatie.

Advies op maat

Benieuwd wat er nou geschikt is voor uw bedrijf? Wat er voor nodig is om u de place-to-be te laten worden voor al die potentiële relevante bezoekers? Geen probleem! Daag ons uit en wij geven u graag een advies op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Case

Tuinhoutdiscount.nl

Tuinhout Discount vond het tijd om, na offline veel verbouwingen en groei te hebben doorstaan, ook online te gaan groeien. Een nieuwe webshop werd ontworpen, een realtime koppeling met het kassasysteem werd ontwikkeld en een nieuwe conversie-gedreven webshop was geboren. Met duizenden orders per jaar en vele bezoekers die daadwerkelijk klant worden is de nieuwe webshop een waar succes. Hoe Tuinhoutdiscount.nl dit voor elkaar krijgt? Ze werken samen met Webshuttle...