Wat is Mollie en wat kan je ermee?

Mollie is een zogeheten payment provider. Mollie is een van de zeventien bedrijven die online betalingen in Nederland mogelijk maakt. Mollie kan verschillende soorten betalingen voor webshops afhandelen.

Wat kan Mollie?

Mollie is een payment provider die bijvoorbeeld ideaal werkt voor webshops die draaien op Woocommerce. Zo is Mollie bijvoorbeeld de goedkoopste payment provider voor webbetalingen met IDeal. Ook mogelijkheden zoals creditcards, sepa direct debit, bankoverschrijvingen, Paypal, Bancontact (Belgiƫ) en Sofort (Duitsland) zijn mogelijk via Mollie. Webshuttle maakt regelmatig gebruik van Mollie als mensen ons contacten voor het laten maken van een website.

Wilt u een webshop gaan maken met Wordpress en/of Woocommerce dan raden wij u aan u goed te verdiepen in de kosten die hier eventueel bij komen kijken. Wij hebben hier onlangs een pagina over gepubliceerd waar we u een beeld geven van welke kosten hier eventueel bij zouden kunnen komen kijken.

Mollie
Het logo van Mollie
Mollie heeft over een periode verschillende logo's gehad, maar dit lijkt toch een blijvertje.

Wat kost Mollie?

Geen minimumkosten, geen vaste contracten, geen verborgen kosten. Bij Mollie betaal je alleen voor geslaagde transacties.

Mollie is erg duidelijk over de kosten. Je betaalt alleen voor geslaagde transacties. Je weet dus altijd wat je betalingsverkeer je kost. Kijk hier een voor het complete kostenplaatje van de payment provider.

Hulp nodig bij uw Mollie?

Heeft u besloten met Mollie te gaan werken of wilt u er in de toekomst mee gaan werken maar heeft u er liever nog wat hulp bij nodig? Webshuttle staat altijd voor u klaar, of u nou klant bent of niet. Stel gerust uw vraag en wij doen ons best om de vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Ook heeft Mollie zelf een uitgebreid support-gedeelte. Heeft u vragen? Neem eens een kijkje op die pagina.