De kosten van Woocommerce?

Woocommerce zelf is gratis, net zoals dat Wordpress gratis is. Echter zijn er onderdelen die geld kosten wanneer u wilt uitbreiden. Op deze pagina zullen wij u hier het een en ander over toelichten.

De kosten van Woocommerce

Woocommerce is gratis. Net zoals het content management systeem Wordpress waar Woocommerce op geïnstalleerd kan worden. Dit is allemaal ideaal. Maar wat als u meer functies wilt toevoegen? Zitten hier dan extra kosten aan verboden?

De kosten voor Woocommerce plugins variëren. Woothemes, de ontwikkelaar van Woocommerce, biedt een grote hoeveelheid plugins aan om Woocommerce uit te breiden. Deze plugins varieren meestal van bedragen van nul Dollar tot 200 Dollar. Een overzicht van officiele Woocommerce plugins vindt u hier.

Naast de officiele Woocommerce plugins of extensies zijn er ook speciaal voor Woo ontwikkelde thema's op de markt. WooThemes biedt deze thema's aan op deze pagina. De prijzen van een officieel Woocommerce thema liggen meestal rond de 39 Dollar. Ook biedt Themeforest een nog veel grote aanbod aan speciale thema's aan.

Woocommerce
Woocommerce Webshop

De kosten van Woocommerce zijn in principe nul. Echter kosten sommige uitbreidingen van het systeem wel geld.

Wat is Woocommerce?

Woocommerce biedt u de mogelijkheid uw Wordpress installatie gemakkelijk om te bouwen tot een echte webshop. Het volledige antwoord op de vraag wat is Woocommerce vindt u op deze pagina.

Waar koop ik een thema?

Een thema voor Woocommerce kunt u kopen bij WooThemes, echter biedt Themeforest een veel grote en uitgebreider aanbod aan Woocommerce thema's aan.

Hulp van Webshuttle?

Doet u werkzaamheden liever niet zelf en laat u het liever over aan de expert? Dan staat Webshuttle voor u klaar. Stuur ons gerust een bericht en wij helpen u overal bij.

Welke kosten komen er nog bij?

Na de installatie van Wordpress, Woocommerce, de benodigde plugins en het door u gekozen thema bent u er helaas nog niet helemaal. Er komen namelijk ook nog kosten voor het betalingsverkeer bij.

De standaard betalingsmogelijkheden binnen Woocommerce zijn altijd PayPal, rembours, backoverschrijving en check. De plugins voor het uitbreiden van de betalingsmogelijkheden kosten meestal geen geld. Meestal zitten er echter wel kosten verbonden aan de transacties. Afhankelijk van de payment provider kan dit tussen de €0,29 en €0,45 kosten. Sommige payment provider willen ook wel eens een maandelijks tarief rekenen.

Conclusie

Woocommerce is gratis en dit is een prima basis om mee te beginnen.

Mocht uw webshop groeien en wilt u de functionaliteiten gaan uitbreiden dan moet u rekening houden met extra kosten. Dat u moet gaan betalen voor uw transacties bij de payment provider is iets dat vast staat. Maar wel is het zo dat deze kosten alleen berekend worden bij een verkoopactie!