Website laten maken in Alphen aan den Rijn?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u kan voorzien van een complete website? Bij Webshuttle verzorgen wij uw complete website tegen een aantrekkelijk tarief.

Laat ons uw lancering naar het web verzorgen!

Website laten maken

Website laten maken in Alphen aan den Rijn?

Woont u in Alphen aan den Rijn en wilt u een website laten maken? Dat is geen enkel probleem. Bij de bouw van een website zorgen wij er altijd voor dat er een goed werkende en betrouwbare WordPress installatie achter uw website staat.

Offerte aanvragen »

Bent u overtuigd?

Wij verzorgen uw lancering naar het web!

Website laten maken

Wordpress CMS

Bij Webshuttle werken wij vrijwel alleen maar met WordPress. WordPress is een systeem dat het voor u en voor ons erg gemakkelijk maakt om content op uw website aan te passen.

Meer over Wordpress »
NIeuw! Heeft u al een website? Laat uw website testen door Webshuttle en ontdek waar verbetering te halen valt!

Uw website onderhouden

Naast een scherp tarief voor de bouw van uw website bieden wij ook een goedkoop onderhoudspakket. Met dit pakket heeft u recht op back-ups, updates en een x aantal onderhoud per maand. Vanzelfsprekend wordt dit helemaal op uw wensen afgestemd.

Meer over onderhoud
 • Uitvoeren updates

  U ontkomt niet aan het uitvoeren van updates. Wij raden aan dit alleen zelf te doen als u hier ervaring mee heeft. Anders nemen wij dit graag van u over.

  Lees meer
 • Backups maken

  Ook het maken van back-ups is tegenwoordig ten zeerste aangeraden. Zo heeft u immers altijd iets om op terug te vallen mocht het mis gaan.

  Lees meer
 • Aanpassen content

  Ook het voor u aanpassen van de content op uw website behoord tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben wij speciale pakketten.

  Lees meer
background