Zoekwoorden analyse, waar is dat goed voor?

Een goede zoekwoorden analyse is dé stevige fundering voor een goed website of webshop op het gebied van vindbaarheid. Op welke woorden zoekt uw doelgroep en hoe kunnen we het beste een hoge positie in de zoekmachines bereiken voor deze woorden? Op welke woorden is er een goede kans dat de eerste pagina bereikt kan worden en voor welke niet? Welke pagina’s worden zogenoemd cornerstone content en welke niet? Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden aan de hand van een goede zoekwoorden analyse. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Waar rekening mee houden in zoekwoorden onderzoek?

In het stukje tekst hierboven hebben we een groot deel van de verschillende elementen al benoemd, maar om een complete duidelijkheid voor u te scheppen stippen wij de punten nogmaals aan. Een zoekwoorden onderzoek is goed voor vele aspecten. Maar het moet wel goed worden uitgevoerd. Iemand zonder de juiste ervaring en kennis trekt al snel de verkeerde, of minder succesvolle, conclusies. Dit kan voor u resulteren in minder bezoekers en mogelijk zelfs een mindering in omzet. Bij Webshuttle weten wij precies waar wij naar moeten kijken en waar rekening mee gehouden dient te worden. Treffen wij bijvoorbeeld een zoekwoord waar veel zoekvolume op zit, dan gaan wij hier niet direct voor schrijven en creëren. Wij pluizen eerst helemaal uit hoe wij dit het beste kunnen aanvliegen, zodat het resulteert vrijwel 100% gegarandeerd wordt.

Ranken voor zoekwoorden Google

Met alleen een zoekwoorden analyse gaat u natuurlijk niet direct ranken voor zoekwoorden in bijvoorbeeld Google. Het is slecht het begin, maar dé fundering voor het bouwen van een sterke website of webshop op gebied van vindbaarheid. Wilt u graag snel gaan ranken op de zoekwoorden die uit uw zoekwoorden onderzoek zijn gekomen? Neem dan ook eens een kijkje bij de volgende diensten van Webshuttle;

Advies op maat

Bent u benieuwd wat wij voor u zouden kunnen bereiken met een goed zoekwoorden onderzoek? Neem dan eens contact op en daag ons uit. Wij geven u graag compleet vrijblijvend advies op maat.