Met content marketing verbind jij jouw doelgroep aan je bedrijf. Dit doe je door middel van relevante en waardevolle content. Door een juiste distributie van de content met relevante en waardevolle informatie voor jouw doelgroep bouw je aan de reputatie van het bedrijf. Benieuwd hoe wij jou hierbij zouden kunnen helpen?

Loyale volgers met content marketing

Content marketing is een techniek in de online marketing die er voor zorgt dat uw bedrijf communiceert met haar doelgroep zonder direct haar product of diensten aan te bieden. In plaats van deze traditionele manier van verkopen biedt u de gebruikers/doelgroep antwoorden op hun vragen en begeleidt u ze. Omdat de doelgroep op deze manier het gevoel krijgt dat u ze goed heeft geholpen, wat u overigens ook heeft gedaan, zullen zij in de toekomst eerder geneigd zijn om een product bij u te kopen. Puur omdat zij meer loyaliteit naar uw bedrijf of merk hebben en het u meer gunnen.

De vele voordelen van content marketing

Content marketing is een gouden tool, zoals we dat bij Webshuttle wel eens zeggen. Echter dient het dan wel correct ingezet te worden. Wanneer het juist wordt ingezet, dan kunt u daar erg veel voor terugkrijgen. Voor het gemak hebben wij vast een aantal voordelen voor u opgesomd;

  • Het imago van het bedrijf verbeterd
  • Verbeterd de vindbaarheid binnen de verschillende zoekmachines
  • Meer relevante bezoekers op uw website
  • Conversie op de website of webshop zal verhogen

Hoe gaat Webshuttle te werk?

Webshuttle werkt in het geval van content marketing vrijwel altijd op dezelfde manier, namelijk met drie stappen. 

Wij beginnen met een goede voorbereiding en onderzoek. Doet uw bedrijf al aan enige online activiteit? Is er al contact met een doelgroep? Bereikt u de juiste doelgroep? Stuk voor stuk vragen die wij voor onszelf zullen beantwoorden in de eerste fase.

Wanneer wij uw bedrijf goed kennen en weten wat er al gebeurd op het online vlak dan kunnen we gaan kijken naar een juiste content strategie. Deze strategie vult de gehele fase 2. Dit is immers nog belangrijker dan het creëren van de content. 

Over content creatie gesproken, dit gebeurd in fase drie. Het schrijven en plannen van content. Op de juiste manier om zo de doelgroep op de correcte manier aan te spreken en te informeren.

Advies op maat

Benieuwd hoe Webshuttle u kan helpen bij uw content marketing en de online presentatie van uw bedrijf? Neem gerust eens contact met ons op voor een stukje persoonlijk advies.