Waarom online adverteren?

Een vraag die wij enorm vaak te horen krijg is “waarom zou ik online gaan adverteren?”. Vaak hebben wij heel even de tijd nodig om alle voordelen die online adverteren met zich meebrengt op te kunnen noemen. De voordelen zijn, in combinatie met diensten als zoekmachine marketing en content marketing, vrijwel oneindig. Toch doen wij ook in dit geval een poging om ook jou te overtuigen.

  • Gemakkelijk de concurrentie aangaan
  • Een enorm groot bereik met vrijwel oneindig veel mogelijkheden
  • Gemakkelijk de juiste doelgroep bereiken
  • Volledig controle over advertenties en budgetten
  • Alle manieren van online adverteren zijn meetbaar
  • In veel gevallen goedkoper dan offline adverteren

Zoeken, zoeken, snel vinden

Binnen het online adverteren zijn er verschillende takken te vinden. Zo kunnen wij bij Webshuttle voor u aan de slag met zoekmachine adverteren, ook wel search engine advertising (SEA), voor zowel Google Ads als Bing Ads. 

Bekijk hier de voordelen van SEA >

Let’s get social

Naast zoekmachine adverteren bieden wij ook social media advertising aan. Sociale media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram kennen voor ons namelijk geen geheimen. Wil jij jouw bezoekers hieruit gaan halen? Geen probleem, dan regelen we dat.

Bekijk hier de voordelen van Social Advertising >

Remarketing voor conversie

Naast bovenstaande manieren van adverteren in de online wereld via ons online advertising bureau is het ook mogelijk om ons in te zetten voor de best mogelijk remarketing voor jouw situatie. Met remarketing zijn we in staat om mensen te bereiken die al eerder een bezoek hebben gebracht aan jouw website of webshop. Door deze mensen nogmaals te benaderen realiseren wij in veel gevallen een groei in conversie. De mensen kennen jouw bedrijf of merk inmiddels en zullen, in de meeste gevallen, sneller tot koop over gaan. Ideaal toch?

Bekijk hier de voordelen van Remarketing >

Shoppen in Google

Heb jij er wellicht ook al eens gebruik van gemaakt? De feature van Google die het mogelijk maakt om producten te zoeken, te vinden en te vergelijken in de zoekmachine van de multinational? Hoe mooi zou het zijn als jouw producten hier in tevoorschijn komen en dat dit jou omzet oplevert? Meer verkopen, meer conversie, meer omzet en dus meer winst. Regelen wij voor je!

Bekijk hier de voordelen van Google Shopping >

Wat kost online adverteren?

De kosten die komen kijken bij het online adverteren zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn bijvoorbeeld het platforms waarop wordt geadverteerd een grote schakel in het bepalen van de kosten. Een advertentie laten draaien op Facebook is over het algemeen bijvoorbeeld relatief goedkoper per klik dan LinkedIn. Het addertje onder het gras in dit verhaal? Vaak is adverteren op LinkedIn interessanter voor B2B bedrijven, er bevinden zich immers meer mensen die zich kunnen identificeren met jouw doelgroep en is om deze reden dan ook duurder.

Mijn advertenties zijn online, wat nu?

Dat de advertenties online staan, de campagnes draaien en er bezoekers worden gegenereerd betekent niet dat het werk hiermee voorbij is. Het is nu namelijk zaak om zoveel mogelijk rendement uit het geïnvesteerde ad budget te gaan halen. Een zo hoog mogelijk ROAS, return on ads spend, is hetgeen waar wij hierbij naar streven. Zijn er aanpassingen nodig? Dan schuwen wij deze niet en zullen wij dit eerlijk met jou communiceren. Op deze manier geloven wij dat we écht samen kunnen groeien.