Webdesign.

Wij ontwerpen uw website of webshop op zo een manier dat deze toegankelijk is voor allerlei soorten devices. Denk hierbij aan laptops, computers, tablets en smartphones. Dit stukje mobile first design en responsive design zal uiteindelijk ook positief bijdragen bij uw ranking onder andere in Google.

Waarom is webdesign nodig?

Wij begrijpen heel goed dat bij vele mensen de eerste gedachten zal zijn dat webdesign geen aparte dienst zou moeten zijn en dat dit gewoon binnen de onderdelen van het bouwen van een website of webshop hoort te vallen. Dit is echter niet het geval. Ja, we doen altijd aan webdesign wanneer er een online omgeving moet worden gerealiseerd. Wij kunnen simpelweg ook niet zonder. Wij bieden webdesign ook als losse dienst aan omdat het ook voor kan komen dat u puur een ontwerp nodig heeft alvorens u start met de bouw. Benieuwd wat het kost om uw droom website te ontwerpen? Neem gerust eens contact met ons op!

Waar wordt rekening mee gehouden?

Bij het maken van een ontwerp van een website of webshop, webdesign dus, wordt met meerdere elementen rekening gehouden. Wat wil de gebruiker? Wat zijn de laatste trends? Hoe kunnen we dit ontwerp zo tijdloos mogelijk maken? En hoe werkt dit ontwerp met de design principes van conversie optimalisatie in gedachten. Het ontwerp moet er natuurlijk wel voor gaan zorgen dat de website omzet gaat opleveren. Benieuwd in wat voor stijl wij uw website zouden neerzetten? Neem eens contact met ons op!

Wat kan ik verwachten bij webdesign?

Wij ontwerpen uw website of webshop op zo een manier dat deze toegankelijk is voor allerlei soorten devices. Denk hierbij aan laptops, computers, tablets en smartphones. Dit stukje mobile first design en responsive design zal uiteindelijk ook positief bijdragen bij uw ranking onder andere in Google, wat u wellicht weer wat bespaard in kosten van de zoekmachine optimalisatie. Tevens pogen wij altijd om een dynamisch design neer te zetten dat een langere tijd mee kan. Het is immers niet de bedoeling dat uw website na een jaar alweer opnieuw moet worden ontwikkeld en ontworpen. Ook houden wij in het ontwerp rekening met het CMS waar u mee gaat werken. Bij Webshuttle is dit vrijwel altijd een WordPress website of een Magento 2 webshop.

Mogen wij uw webdesign verzorgen?

Benieuwd wat er nou geschikt is voor uw bedrijf? Wat er voor nodig is om u de place-to-be te laten worden voor al die potentiële relevante bezoekers? Hoe wij uw website of webshop de mooiste en meest gebruiksvriendelijke maken van de gehele omgeving? Geen probleem! Daag ons uit en wij geven u graag een advies op maat.

Case

Tuinhoutdiscount.nl

Tuinhout Discount vond het tijd om, na offline veel verbouwingen en groei te hebben doorstaan, ook online te gaan groeien. Een nieuwe webshop werd ontworpen, een realtime koppeling met het kassasysteem werd ontwikkeld en een nieuwe conversie-gedreven webshop was geboren. Met duizenden orders per jaar en vele bezoekers die daadwerkelijk klant worden is de nieuwe webshop een waar succes. Hoe Tuinhoutdiscount.nl dit voor elkaar krijgt? Ze werken samen met Webshuttle...